Hypnotherapie helpt
Met hypnotherapie help ik je de weg terug te vinden. Terug naar je talent. Terug naar je kwaliteiten. En terug naar jezelf. Hypnotherapie kan voor verrassend veel klachten en problemen ondersteuning bieden.
Niet alleen zaken van de geest en het hart, zoals:

  • depressie
  • stress en burn-out
  • angstklachten
  • negatief zelfbeeld
  • trauma

Maar óók fysieke klachten zoals hyperventilatie, maag- en darmklachten (Prikkelbaar Darmsyndroom - PDS), ter voorbereiding voor operaties of bevalling.

Hypnotherapie in de praktijk - snel resultaat
Veel mensen staan versteld van het snelle en diepgaande resultaat dat je met hypnotherapie kunt bereiken. Dat komt doordat er met trance wordt gewerkt waardoor je makkelijker contact kan maken met wat er in je onbewuste speelt. Je gaat gewoon een laag dieper dan wanneer je geen trance gebruikt. Hierdoor kun je ook ongebruikte bronnen in jezelf vinden. Mensen zijn vaak niet bewust van de kracht van hun gedachten en het effect dat dit kan hebben op je lijf maar ook op je emoties!

De behandelingen zijn erop gericht je klachten te verlichten of verhelpen. Maar wat belangrijker is, je krijgt nieuwe inzichten, je groeit en ik leer je technieken aan die je zelf thuis kunt gebruiken. 

Coaching

Hypnotherapie

Welkom

Welkom op de website van Heart Mind Matters. Omdat zaken van jouw hart en geest belangrijk zijn!

Heart Mind Matters is een praktijk voor Psychologie, Coaching en Hypnotherapie. 

Welkom

Praktijk voor Psychologie, Coaching & Hypnotherapie

Professioneel coach

Ik ben gecertificeerd Professioneel Coach op het vlak van personal - en loopbaan coaching waarin ik mensen motiveer en inspireer tot persoonlijke groei en effectiviteit.

Door mijn achtergrond als therapeut zal ik verder en dieper gaan dan de gemiddelde coach. Hierdoor zul jij nieuwe inzichten krijgen, je patronen doorbreken om vervolgens tot actie over te gaan. 


Stress en Burnout preventie

Heb jij last van (werk) stress of ben je al overspannen? Ik kan jou helpen om stap voor stap controle over je eigen leven terug te winnen en je dagelijks functioneren weer op het oude niveau te brengen. Ook kijken we naar je valkuilen en hoe die in het vervolg te vermijden. 


Coachtraject

De lengte van het traject is afhankelijk van je vraag. Doorgaans hebben we een traject van 8 sessies. Huiswerkopdrachten zullen onderdeel van het traject zijn. Ook is het mogelijk om een drijfverentest te doen die gebaseerd is op het enneagram.